• VECKANS ISTIDER

Klicka på länken så kommer ni till istiderna. Veckans istider Skillingaryds IS för 7 dagar sedan 0kommentarer
  • Torsk mot GIK

Vi gör ett försök men hamnar gång på gång i underläge under de två första perioderna. I tredje går vi verkligen för det och går upp i en 7-6 ledning och håller det till det är 1 minut kvar när de kvitterar till 7-7. Vi var tvungna att vinna vid full tid för att ha någon chans att bli bästa tvåa så vi plockar ut målvakten i ett försök att ta ledningen igen men de lyckas få in åttan i tom kasse. Svängig div3 match med fulla spjäll framåt och inte så mycket tanke bakåt alla gånger. Nu ska vi avsluta snyggt mot vita hästen på fredag som ikväll blev klara för div2. A-lag Hockey för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Inför SIS - GIK

En måstematch för oss om vi skall ha någon som helst chan,. 3 poäng gäller. Så vi hoppas på ett stort publikstöd som kan hjälpa oss fram till seger. GIK har vi haft problem med under säsongen men det är dags att ändra på det nu idag. A-lag Hockey för 8 dagar sedan 0kommentarer
  • Vinst mot Virserum

Inget skönspel direkt men tre poäng in på kontot. Vi tar alldeles för många utvisningar som gör att vi bjuder in dem i matchen. Men 5v5 är vi bättre laget och vinner rättvist. Än lever vi! A-lag Hockey för 11 dagar sedan 0kommentarer